Klootschietarrangement:

Voor een geslaagde sportieve activiteit tijdens een uitje of feestje biedt de Klootschietvereniging K.V. Borculoseweg uit Neede de mogelijkheid tot het organiseren van een klootschietarrangement. In principe is deze activiteit geschikt voor iedereen.

Het is mogelijk deze activiteit te organiseren in Neede in samenwerking met ons Clubcafé – Restaurant Hassink maar het is ook mogelijk om het arrangement te verzorgen op een door u aangegeven locatie.

De klootschietvereniging K.V. Borculoseweg zal hierbij zorgen voor:

–   een geschikt parcours, afgestemd op aantal en samenstelling van de groep
–   voldoende deskundige begeleiders die uitleg zullen geven over het spel en begeleiding van en instructie geven tijdens de ‘wedstrijd’
–   het ter beschikking stellen van voldoende spelmateriaal

Indien gewenst kunnen we daarnaast ook zorgdragen voor het ter beschikking stellen van prijzen.

Voor meer informatie en opgave van kosten van dit arrangement kunt u mailen naar K.V. Borculoseweg.